Tickets

 

Tickets

 

JEUGD: BELLE EN HET BEEST - MEI 2018

De Speledonckers presenteert de familievoorstelling Belle en het Beest. Een betoverend theaterspektakel met zang en dans voor jong en oud! Het verhaal speelt zich af in een groots decor te midden van een prachtige omgeving in Natuurtheater de Donck. Bewonder de vele, schitterende, met de handgemaakte kostuums. Geniet van mooie scènes, vol met humoristische teksten en herkenbare songs.

 

Kortom, laat je in vervoering brengen door een spannend, tijdloos verhaal over schoonheid dat gespeeld en gezongen wordt door 45 acteurs en 25 zangers tussen de 8 en 20 jaar. Wees te gast in ons theater!

Trailer Belle en het Beest

 

Bekijk hier de trailer van de jeugdvoorstelling Belle en het Beest.

Het verhaal

Ooit was er eens, een jonge prins in een schitterend kasteel. Hoewel hij alles had wat zijn hart begeerde, was de prins verwend en tegen niemand aardig. Op een dag klopte er een arme bedelaarster aan bij het kasteel. Zij bood hem een roos aan als zij mocht schuilen.

 

De prins lachte de arme vrouw uit en wilde haar wegsturen. Ze waarschuwde hem dat hij zich niet door het uiterlijk moest laten bedriegen, want ware schoonheid zit van binnen. Opnieuw weigerde de prins. De vrouw, die eigenlijk een heks was, had gezien dat er geen liefde in zijn hart zat. Als straf sprak ze een gruwelijke vloek uit over het kasteel. De prins veranderde in een afzichtelijk monster, een Beest..

 

De roos die de heks hem heeft gegeven, is een betoverde roos. Als het Beest iemand anders kan liefhebben en ook haar liefde kan winnen tegen de tijd dat het laatste bloemblaadje eraf valt, dan zal de vloek worden opgeheven. Indien dat niet gebeurt zal hij gedoemd zijn voor altijd een monsterachtig beest te blijven.

 

Naam voorstelling: Belle en het Beest

Genre: sprookje

Regie: Lars van Asten

Productieleiding: Nikki Maas & Tim Van Dongen

Kaartprijs voorverkoop (tot 03/05): € 6,50 p.p.

Kaartprijs reguliere verkoop: € 8,00 p.p.

Organisatie: De Speledonckers

Locatie: Donksedreef 3, 5711 RM Someren

 

Datums en aanvangstijden

Deze voorstelling is op meerdere dagen te zien. Klik op de datum om de voorstellingen te bekijken en uw gewenste aankoop te doen.

  • 20-05-2018         14u30

 

Het is voor de laatste voorstelling uitsluitend nog mogelijk om voor de voorstelling bij de kassa's van het theater nog een of meerdere tickets te kopen.

 

LET OP:
Het is niet mogelijk om bij de kassa's te pinnen. U dient contact te betalen voor de tickets en de consumptiebonnen.