De Speledonckers

 

VOLWASSENEN SPELERSGROEP

Vanaf 18 jaar kan iedereen zich aanmelden om mee te doen met de volwassenenproductie, als figurant of als speler. Indien er extra spelers of figuranten nodig zijn, kan de regisseur of productieleider spelers van de jeugdgroep benaderen. Spelers die van buitenaf benaderd worden en meespelen, dienen lid te worden en contributie te betalen. Indien het de producties ten goede komt kan ten alle tijden van bovenstaande worden afgeweken. Het besluit hiertoe wordt genomen door het bestuur.

 

Onder regie van een professionele regisseur (2018: Eva Stam) en productieteam (2018: Ruud van Eijk) worden er in september zes voorstellingen in De Donck opgevoerd. Meedoen kan op basis van lidmaatschap (zie: lid worden) en schriftelijke aanmelding bij de productieleiding (zie: contact). De rolverdeling wordt bepaald door de regisseur i.s.m. de productieleider en een bestuurslid.

 

De repetities vinden plaats op maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur. Vanaf mei/juni ook op donderdagavond van 20:00 tot 23:00 uur. Een paar maanden voor de uitvoeringen komen daar repetities op zondag bij. Dit zijn de zogenaamde doorlopen waarbij het hele stuk achter elkaar gerepeteerd wordt.

 

Aanmelden kan via volwassenen@speledonckers.nl

 

 

Lees hier meer over onze visie & missie en onze historie.

 

 

Ook lid worden? Schrijf je hier in.Er is een fout opgetreden

U staat nu ingeschreven

Bezig met verzenden...